Tapahtumat ja ryhmät

KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT
  • Transtukipisteellä on käynnistynyt kolmivuotinen Tukea ammattilaisille, keinoja intersukupuolisille (Tika) -hanke vuosille 2018-2021, joka pyrkii edistämään intersukupuolisten ihmisten näkyvyyttä ja ihmisoikeuksia Suomessa. Lisää tietoa tästä.

 

  • Intersukupuolisuus.fi välitää pyynnön intersukupuolisten osallistujien etsimiseen dokumenttielokuvaa varten:

”Hei!

Olemme tekemässä dokumentaarista lyhytelokuvaa, jossa muutaman henkilökuvan kautta avataan sitä, millaista on olla intersukupuolinen. Mitä sukupuoli tarkoittaa itselle, miten haluaisi tulla kohdatuksi ja nähdyksi yhteiskunnassa, miltä intersukupuolisuus tuntuu?

Etsimme nyt dokumenttiin osallistujia. Olisitko kiinnostunut lähtemään mukaan omalla tarinallasi? Dokumentin tarkoituksena on lisätä ymmärrystä intersukupuolisuudesta, purkaa aiheeseen liittyvää puhumattomuutta ja luoda jokaiselle lisää tilaa olla sitä mitä he ovat. Kyseessä ei ole tiedeohjelma vaan paikka ja tila, jossa haastateltavien oma ääni ja omat kokemukset pääsevät esiin.

Dokumentti toteutetaan talvella ja keväällä 2018. Elokuvan tekijät ovat ohjaaja Niklas Sandström ja tuottaja Maiju Ristkari (tuottajana myös transsukupuolisten kokemuksia jakavassa Sukupuolena ihminen -projektissa).

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin tavataan! Vastaamme myös lisätiedusteluihin.

Yhteydenotot:
maiju@niklassandstrom.com

Halutessasi voit olla yhteydessä myös Intersukupuolisuus.fi-sivuston tiimiin: info@intersukupuolisuus.fi”

 

RYHMÄT

Helsingissä kokoontuu kerran kuussa ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä intersukupuolisille ihmisille.                       

Mikäli sinulla on halu jakaa ja kuulla intersukupuolisuuden mukanaan tuomia         kokemuksia, tunteita ja ajatuksia, olet tervetullut mukaan. Ryhmä on luottamuksellinen, voimavarakeskeinen ja vertaisuudesta voimaa ammentava. Ryhmä on osallistujille maksuton. Ryhmässä käy ihmisiä eri puolelta Suomea.

Ryhmän toteuttaa Trasek RAYn tuella. Lisätietoja ryhmästä, ajoista ja paikoista saat
Ohjaajalta, juha.kilpia@aktuaali.fi ja Trasekista, terhi@trasek.fi.

Muut ryhmät

Kerro toiminnassa olevasta ryhmästä, lisäämme sen tähän.