Siirry suoraan sisältöön

Uutiskirjeet 2021

Joulukuu 2021

ISIOn hallitus kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää uuttavuotta 2022!

Lokakuu 2021

Lapsenoikeudet.fi- blogikirjoituksemme sai jatkoa. Lisäksi toivotamme nyt tervetulleeksi mukaan intersukupuolisten päivän etkoille 25.10. tässä uutiskirjeessä kerrottuun aikaan ja paikkaan!

Syyskuu 2021

ISIO ry:n väki on syksyn tullen jälleen mukana tekemässä työtä intersukupuolisten ihmisoikeuksien edistämiseksi. Uutiskirjeessä on mm. linkki 5 x i- tapahtuman koosteeseen, sekä uutisia perus- ja ihmisoikeustoimintaohjelmasta ja OII Europen yhteisötapahtumasta.

Kesäkuu 2021

Pride-kuukausi on täällä! ISIO ry osallistuu Pride Helsinkiin omalla tapahtumallaan 5 x i, jossa on viisi erilaista puheenvuoroa intersukupuolisuuteen liittyen. Uusi translainsäädännön työryhmä on myös asetettu, ja ISIO ry on kutsuttu mukaan arviointi- ja neuvontaryhmään.

Huhtikuu 2021

ISIO ry sai puheenvuoron YK:n ihmisoikeuskomiteassa. Lisäksi ISIO ry:n puheenjohtaja Kaisli Syrjänen kertoi radiossa Kaartamo & Tapanaisessa intersukupuolisten lasten ja nuorten tilanteesta Suomessa. Uusin EU:n lastenoikeuksien strategia saa myös järjestöltämme kiitosta.

Helmikuu 2021

ISIO:n vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Julkaisimme kirjoituksen yhdessä Mannerheimin lastensuojeluliiton Esa Iivosen ja Lastensuojelun Kekusliiton Kirsi Pollarin kanssa. Kampanjamme intersukupuolisten lasten kehollisen koskemattomuuden turvaamiseksi lakimuutoksella jatkuu.