Uutiskirjeet 2021

Helmikuu 2021

ISIO:n vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Julkaisimme kirjoituksen yhdessä Mannerheimin lastensuojeluliiton Esa Iivosen ja Lastensuojelun Kekusliiton Kirsi Pollarin kanssa. Kampanjamme intersukupuolisten lasten kehollisen koskemattomuuden turvaamiseksi lakimuutoksella jatkuu.

Huhtikuu 2021

ISIO ry sai puheenvuoron YK:n ihmisoikeuskomiteassa. Lisäksi ISIO ry:n puheenjohtaja Kaisli Syrjänen kertoi radiossa Kaartamo & Tapanaisessa intersukupuolisten lasten ja nuorten tilanteesta Suomessa. Uusin EU:n lastenoikeuksien strategia saa myös järjestöltämme kiitosta.

Kesäkuu 2021

Pride-kuukausi on täällä! ISIO ry osallistuu Pride Helsinkiin omalla tapahtumallaan 5 x i, jossa on viisi erilaista puheenvuoroa intersukupuolisuuteen liittyen. Uusi translainsäädännön työryhmä on myös asetettu, ja ISIO ry on kutsuttu mukaan arviointi- ja neuvontaryhmään.

Syyskuu 2021

ISIO ry:n väki on syksyn tullen jälleen mukana tekemässä työtä intersukupuolisten ihmisoikeuksien edistämiseksi. Uutiskirjeessä on mm. linkki 5 x i- tapahtuman koosteeseen, sekä uutisia perus- ja ihmisoikeustoimintaohjelmasta ja OII Europen yhteisötapahtumasta.